Vem är jag?

Mitt namn är Lisa, och jag skriver om mina två passioner, mat (främst pajer och bakverk), samt dejtingsidor. Nu tänker ni kanske att dessa två sakerna inte går så bra ihop, men för mig är det insidan som räknas. Och bara för att jag tycker om matlagning och att baka, betyder det inte att jag äter onyttigt på något sätt. Min dröm är att hitta en partner som har samma intressen som mig, och som jag trivs tillsammans med. Den bästa dejt jag kan tänka mig är att träffas hemma hos någon av oss, och hjälpas åt med att laga maten och äta tillsammans. Jag söker en kille som vet vad han gör i köket, så att vi kan komplettera varandra. De dejtingsidor som jag använder för tillfället är Happypancake och Spraydate. Men jag funderar på att prova någon annan snart också.

Ni kan nå mig på lisa@sweetiepiescakes.com